Ostale storitve

Elektro inženiring

elektro_inzeniring

Elektro inženiring predstavlja vse faze uporabe elektrike v praksi. Prične se s svetovanjem, nadaljuje s projektiranjem elektroinštalacij in dobave opreme, zaključi pa z izvedbo programiranja in izvedebo elektroinštalacij. Če potrebujete pomoč, nasvet ali koristno informacijo, nas pokličite ali pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca.

Montaža klimatskih naprav

klima-naprave-daikin

Naložba v kakovostno in varčno klimatizacijo vašega objekta ali stanovanja je ena izmed boljših dolgoročnih investicij. Pomembno je, da izberete kakovostno blagovno znamko, zato je toliko pomembneje izbrati partnerja z izkušnjami, ki vam pri nakupu pomaga. Naša ekipa vam na podlagi vaših potreb svetuje, kateri tip klimatizacije je za vas optimalna izbira, poleg tega pa uredimo tudi celoten postopek vse do montaže.

Sodelujemo s svetovno priznanimi dobavitelji klima naprav, poleg tega pa poznamo vse specifike in vam vedno pomagamo najti klimatski sistem, ki vam je pisan na kožo.

Vzdrževanje

Si predstavljate vsakdanje življenje brez električne energije? Vzdrževanje električnih napeljav je v vsakdanjem življenju ključnega pomena, saj brez električne energije odpove tudi vse ostalo – ni napajanja za telefon, televizijo in hladilnik, ni razsvetljave v prostorih, pri nekaterih odjemalci pa tudi ogrevanje prostorov ni.

Da se tovrstna nevšečnost ne zgodi, za to poskrbimo v podjetju Empel, kjer vam uredimo vse rutinske postopke vzdrževanje elektro inštalacij.

Nadzor nad gradnjo del

Kadar gre za večjo investicijo na področju telekomunikacij in elektro inštalacij, je pomembno, da je nadzor nad izvajanjem in vodenjem strokoven. V podjetju Empel imamo dolgoletne izkušnje in znanja na področju vodenja, nadziranja in izvajanja gradnih del. Pokličite nas in pogovorili se bomo o možnostih sodelovanja in načinu dela, ki ga izvajamo.

Označevalni elementi

Napisne ploščice, nelapke, oznake

Nudimo izdelavo raznih napisnih ploščic za tipke, signalne svetilke in stikala, oznak za na kable, žico, vrstne sponke, izdelava raznih nalepk za označevanje elektro omar in podobnih izdelkov. Izdelke oblikujemo po željah naročnika. Izvedba je hitra in kvalitetna.

Za več informacij nas kontaktirajte na Tel: +386 (0)5 731 08 50 ali GSM: +386 (0)51 309 288 ali nas kontaktirajte preko elektronskega naslova info@empel.si.

Dolbenje (štemanje) kanalov

DOLBENJE “ŠTEMANJE” STEN S STENSKIM REZALNIKOM

Stenski rezalnik služi dolbenju kanalov za potrebe elektro, vodovodnih, in klima inštalacij.
Za razliko od klasičnega dolbenja (štemanja) stenskih kanalov, lahko s stenskim rezalnikom izredno hitro in enostavno ustvarimo kanale v zidovih in predelnih stenah za polaganje električnih inštalacij, vodovodnih cevi, napeljav za klimatske sisteme itd. S stenskim rezalnikom privarčujete na stroških dela, saj je poraba časa za isto delo do 80% manjša.
Rezalnik izdolbe kanal velikosti glede na tip montiranega noža.
Trenutni noži, ki so na razpolago: 25x25mm, 30x30mm in 15x45mm.

Delo s strojem je hitro, enostavno in predvsem čisto.

Brez težav opravi z navadnim zidakom, polnim in celo betonskim zidakom. Odlično se obnese za parolit (predelne) stene ter siporeks.

Nudimo dnevni najem stroja po zelo ugodni ceni.

Za več informacij nas kontaktirajte na bojan.gulic@empel.si ali na GSM: 040 168 288

Macroza 2